Maak kennis

Maak kennis met onze zorgondernemers en ons toegewijde team.

Bij het Habitat Huis Didam wordt ons team gedreven door een gedeelde passie voor het bieden van zorg en ondersteuning aan kinderen en jongvolwassenen. Als zorgondernemers hebben we een diepe betrokkenheid bij het welzijn van elk individu dat ons gezinshuis betreedt. Samen met ons team van hooggekwalificeerde professionals streven we ernaar om een veilige en liefdevolle omgeving te creëren waarin ze kunnen groeien en gedijen.

Onze twee zorgondernemers (beide SKJ geregistreerd):

Sandra Albeda-Gort: Met meer dan 20 jaar ervaring in de zorgsector en een hart vol medeleven, is Sandra toegewijd aan het leiden van ons gezinshuis. Zij zet zich in om een warme en stabiele omgeving te creëren waarin kinderen en jongvolwassenen zich veilig voelen en de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Nikita Kruitbosch: Als zorgondernemer brengt Nikita een schat aan expertise en toewijding aan ons team. Zij is gepassioneerd door het bevorderen van positieve groei en ontwikkeling bij elk individu dat wij verwelkomen. Met een diepgaande empathie en een onvoorwaardelijke betrokkenheid werkt Nikita nauw samen met ons team om te zorgen voor een hoog niveau van zorg en ondersteuning.

Professionele zorgverleners

Ons team van professionele zorgverleners:

Bij het Habitat Huis Didam zijn we er trots op dat ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals die gespecialiseerd zijn in traumasensitief opvoeden. Elk lid van ons team heeft uitgebreide training en ervaring in het begrijpen en reageren op de specifieke behoeften van kinderen en jongvolwassenen die traumatische ervaringen hebben meegemaakt.

We begrijpen dat trauma diepgaande effecten kan hebben op het leven en welzijn van een persoon. Daarom zijn we toegewijd aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin trauma-informed care centraal staat. Ons team is bekwaam in het herkennen van de impact van trauma en het bieden van gepaste ondersteuning om het herstel en de veerkracht van elk individu te bevorderen.

Door voortdurende professionele ontwikkeling en bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van traumasensitief opvoeden. We passen deze kennis toe in onze dagelijkse praktijk en streven ernaar om een sfeer van begrip, veiligheid en vertrouwen te creëren voor de kinderen en jongvolwassenen die wij ondersteunen.

________________________________________________________
Het Habitat huis Didam valt onder één van de initiatieven van Habitat Lekker Leven

Habitat Lekker Leven

Wij geloven in een samenleving waaraan iedereen zoveel mogelijk op eigen kracht deelneemt, maar ook een samenleving waaraan iedereen zijn steentje bijdraagt. Dit geldt ook voor maatschappelijk kwetsbare mensen zoals jongeren met een verstandelijke beperking of gedragsproblemen, mensen met autisme, met psychische problemen of ouderen die vereenzamen of chronisch ziek zijn. Door net als iedereen te werken, te leren, te wonen en te ontspannen voelen zij zich gezonder en gelukkiger en maken zij minder gebruik van kostbare overheidsvoorzieningen zoals gezondheidszorg, speciale leerwerkvoorzieningen, specialistische zorg en uitkeringen.

Top